Øst Junior-Senior Langbane 2024

18-03-2024

Weekenden 15 til 17 marts 2024 sendte vi 8 svømmere afsted til Øst Junior-Senior Langbane 2024.

Fredag, god start på 1. dagen

God start på 1. dagen ved de Øst Danske Mesterskaber på langbane  i Taastrup 15.-17 marts. Der blev sat 5 nye langbane PR og 3 klubrekorder sat i samme løb af Noa Riis samt kvalifikation til B-finalen i 50 ryg.

50 ryg
Noa Riis.                        0.28,44 nr. 3 jun/9 sen og videre til søndagens B-finale. Klubrekord 16 årig, junior - og senior klubrekord.

50 fly
Sebastian Kørup.         0.28.07 PR nr. 33.

Lørdagens resultater fra øst langbane i Taastrup.

I de indledende heats blev der sat 5 langbane PR, igen idag blev der sat 3 nye klubrekorder i samme løb.  16 årig , junior- og senior klubrekord af Noa Riis i 100 ryg 1.00,72 og samtidig videre til A-finalen.👏😀

100 ryg
Noa Riis. 1.00,72 PR nr 3/6 klubrekord 16 årig, junior og senior. Videre til A finalen.

Finalerne.

2 Pr, sølvmedalje i 400 medley og en bronze medalje i 100 ryg. Her bliver det til endnu 3 nye klubrekorder, 16 årig, junior og senior rekord.
Bedste heats

400 medley
Noa Riis svømmer en ny flot PR på langbane i tiden 4.46,02 og bliver nr. 2 hos juniorerne sølvmedalje og nr. 4 hos seniorerne 👍😀.

100 ryg A-finale
Noa Riis svømmer endnu en ny flot pr og bliver 3’er og bronzemedalje hos juniorne og 6 hos seniorerne i tiden 1.00,68 PR, klubrekord 16 årig, junior og senior klubrekord.

Søndagens resultater ved Øst Danske Langbane mesterskaber

I de indledende heats blev det til 6 Pr, 1 ny klubrekord 16 årig sat af Noa Riis i 2.10,90 som samtidig er kvalifikation til A-finalen. 😀👏

200 ryg
Noa Riis                2.10.90 Pr nr 1/1 ny klubrekord 16 årig og videre til A finalen