DMJ - kortbane i Esbjerg 2.-5 novembe

06-11-2023

2. November

Noa Riis starter stævnet flot ud med en kæmpe PR. Ny klubrekord for både 15 og 16 årig samt kvalifikation til aftenens A-finale i tiden 2.04,54 på 200 ryg. 💪👏

Felix Frederiksen svømmer en flot 50 bryst, desværre kommer han til at rykke på sig i starten og bliver diskvalificeret, men svømmer solide 0.32.28.

Seline er videre til C-finalen i 400 fri i 4.42,15.👍

Dion svømmer 9.03,51 og det ruller ikke rigtig for Dion i den sidste halvdel af løbet.

Finalerne :

A-finale 200 ryg

Noa Riis bliver 6’er i finalen med 2.06,77 et lidt anspændt løb i forhold til formiddagens flotte rekord løb, men stadig under sin gamle PR.

C-finale 400 fri

Seline Nielsen bliver 3’er i 4.40,95. Lidt over Seline’s bedste tid fra Øst mesterskaberne, men positiv bedre end i indledende heats.

3. November

Anden dagen på DMJ - kortbane 02-05. November

Felix Frederiksen starter de indledende heats med et fin veldisponeret løb helt op til hans allerbedste 200 fri i 2.01,23 og bliver nr. 46 👍

Dion Veliqi for rejst sig flot fra gårdsdagens svømning og levere helt op til hans bedste tid i 400 medley med 4.57,31 og er videre som 13’ener til B-finalen 👍

Noa Riis svømmer et fabelagtig flot indledende heats på 400 medley og sætter pr med 6 sek. og forbedre klubrekorden for 15 årig i tiden 4.33,16 og samlet nr. 2 til A-finalen. 💪👏

Seline Nielsen sætter ligeledes en ny flot PR i 50 fri i 0.27,79 nr. 45 💪👏

Finalerne:

400 medley

A finalen : Noa Riis

Svømmer et vildt flot løb og svømmer den næstbedste tid i finalen med 4.31,60 og en del hurtigere på den sidste halvdel af distancen, desværre falder han for en dommerkendelse og bliver disket.

B-finalen: Dion Veliqi

Svømmer en flot finale og er en smule hurtigere en i de indledende heats. Med tiden 4.57,29 nr. 13. 👏👍

4. November

3 dagen ved DMJ-kortbane i Esbjerg

Noa Riis får hurtig rystet gårdsdagens resultat af og levere en vild og kæmpe PR 100 ryg i tiden 0.58,15 og hele 3 nye klubrekorder hhv. for 15,16, samt (17-18 årig ) 💪👏. Tiden placere ham som en delt 7 plads, men denne placering deler han med 2 andre og der skal så en om svømning til for at finde de to, der skal i A-finale. Denne om svømning finder sted i samme afsnit og her bliver Noa 3’er og skal derfor starte i B-finale senere. Men i om svømningen levere Noa endnu et super flot løb med hele 5 nye klubrekorder i, da han udover at slå de samme tre rekorder igen som tidligere også slå rekorden på 50 ryg mellemtiden for 15 og 16 årig med tiden 0.28,38 og samlet ny 100 m tid på 0.58.05 - sådan 👍

Dion Veliqi er i vandet på 1500 fri og levere 17.07,83 nr. 13, Dion svømmer lidt fra hans bedste tid ved Øst Kortbane og mister lidt pacen efter 800 m.

Finalerne

100 ryg - B- finale

Noa Riis svømmer endnu et flot løb i b-finale og ender med 0.58,22 4’er i b-finalen og samlet nr. 12.

Så tre 100 metre indenfor 17 hundrede dele på samme dag, det er stabilt og flot arbejde samt 8 nye klubrekorder på samme distance i løbet af dagen 😀💪

5. November

4 -og sidstedagen ved DMJ - kortbane.

Felix Frederiksen svømmer et super flot løb i 100 bryst hvor alt klapper og slutter på 1.10,04 ny PR med 2,5 sek. og samlet nr. 39 😀👏

Seline Nielsen gør kunsten efter og laver en ny flot PR på 100 fri. 1.00,50 samlet nr. 32.

Dion Veliqi og Noa Riis er begge ude i 400 fri. Dion i tiden 4.18,84 nr. 24. Og Noa Riis i 4.11,20 nr. 16 begge virker lidt trætte med god grund og lander lidt over deres bedste tider.

Opsummering

Samlet et flot DM Junior hvor vi har kvalifikation til 2. A-finaler, 2 B finaler og 1 c-finaler. Der bliver samlet sat 11 børne -og junior klubrekorder i aldersgrupperne 15- 18 årig samt 12 PR og løb der ligger meget tæt op ad PR. Så rigtig godt gået 😀👏